30
نوامبر
زمان مطالعه: 2 ⏰ دقیقه
مرغ سوخاری کنتاکی KFC :
در مطلب قبلی طرز تهیه مرغ با سیر و لیمو را در 3 دقیقه به شما آموزش دادیم اما در این مطلب قصد داریم شما را با طریقه طبخ مرغ سوخاری کنتاکی آشنا کنیم که دقیقاً همان طعم رستورانهای بیرون را داشته باشد بلکه بهتر.برای درست کردن مرغ کنتاکی که دقیقاً با مزه کنتاکی KFC اصل فرقی نکند توصیه میکنیم این آموزش را که برای 4 نفر مناسب است از دست ندهید.
مواد لازم :
- 1 مرغ متوسط ( 4 تیکه سینه و دو تکه ران ) پوست کنده و تمیز شده.
- 4 پیمانه آب سرد.
- 2 قاشق روغن.
- 2 قاشق غذاخوری نمک.
- برای دو ساعت تکههای مرغ را در ظرفی که آب سرد، روغن و نمک در آن وجود دارد رها کنید تا هم بوی زهم گوشت گرفته شود هم پس از پخت لذیذ و ترد شود.خیلی از خانوادههای ایرانی هم از سرکه به جای این روش استفاده میکنند.
- 1 قاشق غذاخوری سس سویا.
- 1 قاشق غذاخوری سس گوجه کچاب.
- 1 قاشق غذاخوری رب زنجبیل.
- 1 قاشق غذاخوری رب سیر.
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه.
- نمک به مقدار لازم.
- در صورت در دسترس بودن میتوانید از پودر ماسالا هم استفاده کنید.
قطعات مرغ را با آرد خوب هم بزنید سپس قطعات مرغ را درون آب سرد گذاشته و مجدداٌ آنها را در آرد مخلوط کنید.
برای تهیه ادویه مخصوص مرغ کنتاکی میتوان از مواد زیر استفاده کرد :
- 100 گرم آرد ساده و مقداری آرد ذرت.
- 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز.
- 1 قاشق چایخوری پونه کوهی.
- 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز.
- 1 قاشق چایخوری مریم گلی.
- 1 قاشق چایخوری پودر پیاز.
- 1 قاشق ریحان خشک.
- 1/4 قاشق زردچوبه.
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر 1 قاشق پایخوری مرزنجوش.
- 2 قاشق پایخوری نمک.
- 2 قاشق چایخوری مونو سدیم گلوتامات.
آرد را با پونه کوهی مخلوط میکنیم، قطعات مرغ را خوب با آرد ساده مخلوط میکنیم تا آردها را بخود بگیرد و مجدداٌ قطعات مرغ را با تخم مرغ هم زده و مخلوط میکنیم و حالا با مخلوط آرد و پونه کوهی هم میزنیم.
در مرحله بعدی تمام قطعاتی که مخلوط شده را در روغن با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 360 درجه فارنهایت به مدت 15 دقیقه سرخ میکنیم.این دقیقاً طریقه پخت مرغ کنتاکی است.امیدواریم طرز تهیه مرغ سوخاری کنتاکی KFC بخوبی فراگرفته و به خوبی پیاده کنید.در صورت طبخ این غذا لطفا تجربه خودتان را به همراه تصاویری از تزیین غذا به آدرس تلگرامی https://t.me/Quantumir ارسال کنید